TARIEVEN

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is de eerste stap van ieder coaching- of mediationtraject. Deze kennismaking is belangrijk. Omdat een wederzijds goede klik en een gevoel van vertrouwen essentieel is voor het verdere traject. Het kennismakingsgesprek neemt ongeveer een half uur tot driekwart uur in beslag. Het gesprek is echt bedoeld als kennismaking en gaat daarom dus nog niet over de inhoud. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Personal coaching

Een traject van personal coaching vraagt gemiddeld tussen de 6 en 8 sessies van 1 uur tot 1,5 uur. Het tarief voor personal coaching bedraagt € 125,- per uur excl. BTW.

Team coaching

Een traject van teamcoaching vraagt gemiddeld tussen de 6 en 8 sessies van 1,5 tot 2 uur. Het tarief voor teamcoaching bedraagt € 1500,- per teamlid per traject excl. BTW.

Conflictcoaching

Een traject van conflictcoaching vraagt gemiddeld 4 sessies van 1 tot 1,5 uur. Het tarief voor conflictcoaching bedraagt € 150,- per uur excl. BTW. (De kosten van conflictcoaching worden in de meeste gevallen gelijkelijk verdeeld onder de deelnemende deelnemers)

Mediation

Een traject van mediation vraagt gemiddeld 4 sessies van 1,5 tot 2 uur. Het tarief voor mediation bedraagt € 150,- per uur excl. BTW. (De kosten voor mediation worden in de meeste gevallen gelijkelijk verdeeld onder de deelnemende partijen)

Intervisie

Afhankelijk van de gekozen werkvorm en de grootte van de groep vraagt een intervisiesessie meestal een dagdeel. Het tarief voor een sessie van 4 uur bedraagt € 500,- excl. BTW.

Vragen of meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op.

6 december 2020